Terra de Burgans

-producció i venda d ´oli d ´oliva verge extra d ´alta qualitat qualificat com un dels millors olis verge extra del mon segons la guia evooleum aquest any 2019.
-oliturisme: fem visites guiades i degustacions de la nostra perla dorada (el nostre oli), maridat amb fruites i verdures del nostre bosc d´aliments.
-venda directa a la mateixa finca.
-la nostra filosofia la biodiversitat, sostenibilitat, l ´agricultura orgànica.
-la nostra metodologia de treball: la permacultura, agricultura regenerativa i màneig holístic del sól.
objectius: continuar produint la millor qualitat amb el nostre oli verge extra i fer difusió i pedagogia sobre la producció, elaboració i cates d ´oli al mateix temps que la nostra metodologia de treball del sól mitjançant la permacultura, agricultura regenerativa, maneig holístic,...
Sector: Agricultura
partida el burgà polígon 101 parcel.la 75
43519 - el Perelló
Baix Ebre - Tarragona
Terres de l'Ebre

 

Ofert per:
Maite Pallares Carre

Maite Pallares Carre

phonemaitep.carre@hotmail.com
email653822117

carrer major, 48
43519 - el Perelló
Baix Ebre - Tarragona
Terres de l'Ebre

producció i venda a la mateixa finca d ´oli d´ oliva verge extra d ´alta qualitat, qualificat al 2019 entre els 100 millors olis verge extra del mon segons la guia evooleum .
tenim les finques certificades amb ecològic i treballem amb la metodologia i filosofia de la permacultura i el maneig holístic de la ramaderia.
també fem oliturisme ( visites guiades a la finca i degustació del nostre oli verge extra maridat amb fruites i verdures del nostre bosc d´aliments permacultural.

 

2