Celler La Gutina

Sóc la Barbara, italiana i "urbanita" d'origen, empordanesa i viticultura des del 2005.
Visc a la masia, sóc "la jove", com es diu aquí :-)
Amb el meu company a poc a poc hem fet renéixer de les cendres el mas, les vinyes i la terra que ens envolta: hem reobert el celler, tornat a elaborar vi i a donar vida a un espai i territori preciós a peu de
l'Albera.
Gestiono el celler i la casa rural que tenim aquí al costat de casa.
Segueixo tot el procés de la vinya a l'ampolla.
Quan dic tot és que és tot: feines a la vinya, al celler, al despatx a les vendes, al màrqueting ... Les úniques coses que no faig som les tasques que s'han de dur a terme amb el tractor, em nego a aprendre
a treballar amb ell, ja he après moltes coses i algunes les deixo als homes de casa, que si no acabo fent-lo tot!
Ara estem començant un projecte d'elaboració d'oli ecològic amb dos dels fills grans i m'estic apassionant a un nou món, a veure com acabarà!
M'encanta la vida al mas, m'encanta treballar les vinyes, m'encanta elaborar el vi, m'encanta la relació amb els clients i amb les persones que tenen la meva mateixa passió.
Odio tota la burocràcia que ens pesa a l'esquena als petits productors.
Sector: Venda & Elaboració de productes
Productes: Vins, Caves i Licors, 
webhttp://www.cellerlagutina.com
Mas Torres, 30 - barri Vilartolí
17751 - Sant Climent Sescebes
Alt Empordà - Girona
Girona (territori)

 

Ofert per:
Barbara Magugliani

Barbara Magugliani

phoneinfo@cellerlagutina.com
email671191956

Mas Torres, 30 - barri Vilartolí
17751 - Sant Climent Sescebes
Alt Empordà - Girona
Girona (territori)

Sóc la Barbara, italiana i "urbanita" d'origen, empordanesa i viticultura des del 2005.
Visc a la masia, sóc "la jove", com es diu aquí :-)
Amb el meu company a poc a poc hem fet renéixer de les cendres el mas, les vinyes i la terra que ens envolta: hem reobert el celler, tornat a elaborar vi i a donar vida a un espai i territori preciós a peu de l'Albera.
Gestiono el celler i la casa rural que tenim aquí al costat de casa.
Segueixo tot el procés de la vinya a l'ampolla.
Quan dic tot és que és tot: feines a la vinya, al celler, al despatx a les vendes, al màrqueting ... Les úniques coses que no faig som les tasques que s'han de dur a terme amb el tractor, em nego a aprendre a treballar amb ell, ja he après moltes coses i algunes les deixo als homes de casa, que si no acabo fent-lo tot!
Ara estem començant un projecte d'elaboració d'oli ecològic amb dos dels fills grans i m'estic apassionant a un nou món, a veure com acabarà!
M'encanta la vida al mas, m'encanta treballar les vinyes, m'encanta elaborar el vi, m'encanta la relació amb els clients i amb les persones que tenen la meva mateixa passió.
Odio tota la burocràcia que ens pesa a l'esquena als petits productors.

 

2